Джош Хартнетт
Меню сайту
Наше опитування
Який з фільмів Джоша вім найбільше подобається?
Всього відповідей: 148

Коротка біографія Джоша Хартнетта


1. Повне ім'я - Джошуа Деніел Хартнетт
2. Дата народження - 21 липня 1978 року (Рак)
3. Рідне місто - Сент-Пол, Мінесона, США
4. Ріст - 1,91 м
5. Улюблений стиль музики - джаз (уміє грати на саксофоні та гітарі)
6. Любить бейсбол (вболіває за команду свого міста "Сент-Пол сайнтс"
7. Пише вірші, малює, займається йогою.
8. Улюблена книга Джоша - "У дорозі" Джека Керуака, а також "Ідіот" Ф. Достоєвського.
9. Вегетаріанець. Улюблена страва - піцца з сиром і овочами.
10. У вільний час любить кататися на сноуборді і сходити з друзями на боуліаг, а ще взяти рюкзака та піти в гори.
11. Ненавидить мити голову.

 

Фільмографія:

2009  Кінцева зона /End zone

2009  Бунраку /Bunraku

2008  Я приходжу з дощем /I come with the raine

2008  Серпень /August

2007  30 днів ночі /30 days of night 

2007  Відроджуючи чемпіона /Resurrecting the Champ

2006  Чорна орхідея /Black Dahlia

2006  Щасливе число Слевіна /Lucky number Slevin

2005  Місто гріхів /Sin City

2005  Моцарт і кит /Mozart and the whale

2004  Одержимість /Wicker Park

2003  Голівудські копи /Hollywood homiside

2002  40 днів 40 ночей /40 days and 40 nights

2001  Такий же /Same here

2001  Перл Харбор /Pearl Harbor

2001  Падіння чорного яструба /Black Hawk down

2001  О "Отелло" /O

2001  Місто і країна /Town & Country

2001  Англійський цирюльник /Blow Dry

2001  Член /Member

2000  Тут на землі /Here on Earth

1999  Цнотливиці-самовбивці /Virgine suicides

1998  Факультет /Faculty

1998  Дебютант /Debutente

1998  Хелоуін: 20 років по тому /Helloween: 20 years later
Форма входу
Календар новин
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Copyright MyCorp © 2017
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz